Brands – Norsk

Everluxx Plus, Everluxx Classic og Alux

Vinduesløsninger til ethvert byggeri

Vår produkter tilgodeser både et funksjonelt og estetisk behov, og vi tilbyr et hav av muligheter, der passer til alle typer av bygg. Aluminium ute – tre inne, PVC med høy isoleringsevne, lav energiglass som standard, slanke, klassiske profiler der sikrer maksimalt lys innfall.

Everluxx Plus® og Everluxx Classic®e  i miljøvennlig PVC-u samt Alux® og Alux®e i tre/alu, utgjør et sterkt fire-kløver, hvor miljø, design og kvalitet står øverst på listen over fordeler.

Alux® og Alux®e fra Hvidbjerg Vinduet er den nye generasjon av tre/alu vinduer og dører i stilrent design til både det klassiske og det utradisjonelle bygg. Alux® og Alux®e krever med sin oppbygging av tre innvendig og aluminium utvendig minimal vedlikehold.

Et isolatorprofil fremstilt av kompositt mellom den innvendig tredel og den utvendige alu klimaskjerm motvirker effektivt kuldebroer og kondensdannelse – og gir samtidig en forbedret isoleringsevne.

Everluxx Plus® og Everluxx Classic®e  vinduer og dører fra Hvidbjerg Vinduet er fremstilt i miljøvennlig og vedlikeholds vennlig PVC-u - én av de sterkeste og mest holdbare PVC'er som finnes. Materialet falmer ikke og er værbestandig, skal aldri males da det ikke angripes av sopp og bakterier.

Everluxx Classic®e  setter ny standard med hensyn til isoleringsevne og er utviklet til å kunne etterleve nåtidens og framtidens krav til energi riktige vinduer.

Everluxx Plus® er et komplett dør- og vindussystem som omfatter 2-veis vinduer og dører, balkongdører, ytterdører, skyvedører og karnapp løsninger.

SE HVORDAN VI HJELP ANDRE

Inspirasjon til nye dører og vinduer

Husets stil

Utforsk
Husets stil: Vinduerne skal holde i mange år, derfor er det vigtigt at vælge de vinduer, som passer til husets arkitektur. Moderne     Et let og minimalistisk udtryk med smalle rammer sikrer maksimalt lysindfald.  Anvendes typisk i parcelhuse, funkis-boliger, sommerhuse og til nybyggeri. Vælg mellem vedligeholdelsesfrie træ/alu, træ/komposit/alu eller pvc med 2-eller 3-lags glas. Klassisk           Charme, romantik og flotte slanke…
Dør- og vindustyper: Vinduer og døre kommer i mange forskellige designs og udformninger. Se nogle af de forskellige typer vi kan tilbyde. VORES SORTIMENT I VINDUER Her kan du se vores store sortiment i vinduer Fast karm Topstyret Topvende Sidehæng Sidestyret Bondehus Dannebrog Dreje/kip Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. nr. 9691 2222 VORES SORTIMENT…

Cases

Utforsk
Cases Filter CategoriesFilter - AllEtagebyggeri VAB afd. 206 – Munkholmvej Holbæk Midtermolen, Nyborg Karolinehaven, Aalborg Lejerbo afd. 70, Kolding Lejerbo Vejle, 30 boliger Remmerslund Stengårdsparken Søborg Olufsgård, Kastrup Ringkøbing Boligselskab afd. 18 Sct. Knudsgade, Ringsted Bakkegården, Roskilde (Dansk Boligselskab) Sofiendal Enge, Aalborg BB40 Billund Holbæk Boligselskab